Bedrijf

Bedrijf

Heidagen

Heb je met jouw team een heidag(en) gepland en ben je op zoek naar een originele, grensverleggende, sportieve start, break of dagafsluiting in de frisse buitenlucht? Een triathlon clinic of  het uitlichten van onderdelen daarvan is wellicht een goed idee. Afhankelijk van het tijdstip van de activiteit zorgen we voor een passende sporthap & drankje. We verzorgen dit graag voor jou van A tot Z.

Deelname bedrijfsteam

aan een triathlon

Je wilt graag een bedrijfsteam afvaardigen naar een triathlon event. Alleen heb je wellicht geen tijd om of idee hoe je dit in combinatie met een drukke baan voor elkaar moet boksen? Of sta je ingeschreven met een bedrijfsteam voor een triathlon event en wil je jouw team een boost geven om uitstekend voorbereid en fris aan de start te verschijnen? Wij kunnen jou helpen met het realiseren van jullie doelen tijdens eenmalige of meerdere training/coaching sessies!

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit staat voor een energiek, sterk en fit lijf & geest. Sport speelt hierin een belangrijke rol. Daar geloven wij heilig in en wordt ook aangetoond door verschillende onderzoeken. Vitale medewerkers zijn blijer en productiever en is dus goed voor uw organisatie.

Iedere reis begint met een eerste stap. Zo ook een vitaler bedrijf. U zet de eerste stap met ons vitaliteitsprogramma en wij begeleiden de rest van de reis.

Ontdek meer en neem contact met ons op via

+31(0)614186116 of onderstaand contactformulier.

12 + 14 =

Meld je aan voor updates

Wil je op de hoogte blijven van onze coaching & events?
Meld je nu aan en mis niks!

ALGEMENE VOORWAARDEN

REISVOORWAARDEN PAKKETREIS

PRIVACY

DISCLAIMER

Pin It on Pinterest