Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit staat voor een energiek, sterk en fit lijf & geest. Sport speelt hierin een belangrijke rol. Daar geloven wij heilig in en wordt ook aangetoond door verschillende onderzoeken. Vitale medewerkers zijn blijer en productiever en is dus goed voor uw organisatie. Iedere reis begint met een eerste stap. Zo ook een vitaler bedrijf. U zet de eerste stap met ons vitaliteitsprogramma en wij begeleiden de rest van de reis.

Met ons vitaliteitsprogramma “Just Start….” helpen wij u uw bedrijf sportiever en vitaler te maken. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers en coaches begeleiden wij uw werknemers in drie maanden tijd voor op een van tevoren bepaald sportief doel. Dat doel kan voor elke werknemer verschillend zijn. Zo kan er worden toegewerkt naar één gezamenlijk doel als groep, denk aan een hardloop-, triathlon- of fietsevenement, een evenement voor een goed doel of een zelf georganiseerde variant.

 

Ons vitaliteitsprogramma kent 5 stappen:

  1. Bepalen van het sportieve doel. Samen met u stellen wij het sportieve doel vast voor uw collega’s. We zorgen er uiteraard voor dat iedere werknemer op zijn/haar eigen niveau kan instappen.
  2. Organiseren van een kick off. We starten het traject met een teambijeenkomst & inspirerende presentatie en sluiten af met een clinic.
  3. De conditie in kaart brengen. Iedere deelnemer legt een conditietest af om een startpunt vast te kunnen stellen. Op basis van die gegevens en de beschikbare tijd van de deelnemer om te trainen wordt een op maat trainingsschema samengesteld.
  4. Twee tussentijdse evaluatiemomenten. Om iedere deelnemer conditioneel op schema en betrokken te houden, organiseren we na de eerste en tweede maand nog een team-clinic. Twee mooie momenten voor persoonlijk contact tussen de deelnemers en Tristart.
  5. De grote dag. Het vooraf vastgestelde doel gaat plaatsvinden. Uiteraard zijn wij er dan bij voor wat last minute tips & tricks zodat iedere deelnemer voor zich een topprestatie gaat neer zetten. Een energieboost op lichamelijk en mentaal vlak waar ook de organisatie haar vruchten van plukt.

Het vitaliteitsprogramma heeft voor uw organisatie de volgende voordelen:

  • Vitalere medewerkers die met meer plezier naar het werk gaan
  • Hogere productiviteit van medewerkers en minder ziekteverzuim
  • Betrokkenheid bij de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers
  • Teameffort, teambuilding, op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Daar draait het ook op tijdens het werk.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel +31(0)614186116 

5 + 7 =

Meld je aan voor updates

Wil je op de hoogte blijven van onze coaching & events?
Meld je nu aan en mis niks!

ALGEMENE VOORWAARDEN

REISVOORWAARDEN PAKKETREIS

PRIVACY

DISCLAIMER

Pin It on Pinterest