Triathlon & Endurance Coaching 

Triathlon & Endurance Coaching

Iedere atleet is uniek. Dat uitgangspunt vormt de basis van al onze trainingsschema’s en coaching. Of je nu een beginnende atleet bent die zijn eerste triathlon wil finishen, een gevorderde atleet die meer structuur wil in zijn training of juist de prestatiegerichte atleet die voor een podiumplek wil gaan. Bij ons staat communicatie, feedback en persoonlijk contact centraal in onze aanpak.

“Een trainingsschema moet in jouw leven passen en niet andersom.”

Genoeg afwisseling

Samen met coach Frithjof ben ik aan de slag gegaan om me voor te bereiden voor de Zevenheuvelenloop; 15 kilometer met als tijdsdoel 1 uur 12 minuten.

8 weken lang heb ik wekelijks verschillende trainingen ingepland gekregen met o.a. intervallen, pyramid runs, tempo- en duurloopjes. De trainingen zitten goed in elkaar en er zit meer dan voldoende afwisseling in per week. Met name de laatste weken merkte ik echt goed dat m’n lijf sterker werd en m’n conditie sprongen voorwaarts maakte.

De Zevenheuvelenloop heb ik uiteindelijk met een dikke PR in 1 uur 8 minuten uitgelopen.

Ben Leeuwenburgh

Trainingsprogramma op maat gemaakt voor jou

Meerdere marathons had ik achter de rug, maar een triatlon bood een nieuwe uitdaging.

Ik heb altijd genoten van de 3 disciplines, maar had iemand nodig om de trainingen goed te verdelen over die drie disciplines. Daar heb ik Frithjof en Tristart voor ingeschakeld.

Een persoonlijke trainingsprogramma ontwikkeld gericht op zowel aan mijn sterke als mijn zwakke punten. Wekelijkse trainingschema’s ondersteund met non-stop advies (zonder het te overdrijven).

Zelfs toen COVID mij onvermijdelijk raakte, weken van fitness wegvaagde, en ondanks blessures, kwam Frithjof terug met een plan om te compenseren en op te bouwen wat ik had verloren. 

Dankzij deze zeer professionele en persoonlijke begeleiding heb ik mijn triatlondoel ruimschoots gehaald!

Of het nu, zoals ik, je eerste race is of je jezelf naar een hoger niveau wilt tillen, Tristart zal een programma ontwikkelen rond jouw persoonlijke trainingsbehoeften.

Kris Hall

Zeer gevarieerd schema op maat

Al een lange tijd doe ik aan hardlopen en heb ik regelmatig mee gedaan met diverse hardloop evenementen, waaronder ook een halve marathon en de Dam tot Dam. Ik trainde er dan ook vaak voor, alleen wist ik nooit wat goed was of hoe ik sneller kon worden. Door verkeerd te trainen raakte ik vaak oververmoeid en lukte het mij niet om sneller te worden. In 2022 vroeg ik Frithjof of hij mij wilde helpen en een schema voor mij had, om een PR te lopen op de Dam tot Dam (16 km). Een hele uitdaging.
Al vrij snel kon ik aan de slag. We begonnen met het schema in april voor 3x in de week. Ik vond het een heerlijk schema, zeer gevarieerd, veel verschillende intervallen, duurloopjes, maar ook letten op looptechniek. Uiteindelijk door een op maat gemaakt schema, coaching en het samen lopen heb ik een dikke PR behaald. Wat ik ook mooi vond en wat mij opviel is dat ik redelijk een tempo liep en niet hele grote pieken of dalen had.
Helemaal top!!

Het schema heeft mij dus enorm geholpen.
Ik raakte niet uitgeput of overbelast en werd met de tijd steeds sneller en kreeg ik een betere uithoudingsvermogen. Dit smaakt naar meer…😁

Brneda Glasius

Basis

€ 50,-
(per 4 weken)

Opzegbaar
Maandelijks

Trainingsschema
Per vier weken

Intake
Telefonisch of videocall

Contact
Tweewekelijks

TrainingPeaks
Gratis basic account

Premium

€ 85,-
(per 4 weken)

Opzegbaar
Tweewekelijks

Trainingsschema
Per twee weken

Intake
Telefonisch of videocall

Contact
Wekelijks

TrainingPeaks
Korting op een premium account

Persoonlijk jaarplan
Inbegrepen

Race strategie
Inbegrepen

Premium +

€ 115,-
(per 4 weken)

Opzegbaar
Wekelijks

Trainingsschema
Elke week

Intake
Telefonisch, videocall,
face 2 face

Contact
Wekelijks of dagelijks indien nodig

TrainingPeaks
Premium account inbegrepen

Persoonlijk jaarplan
Inbegrepen

Race strategie
Inbegrepen

Race nutrition plan
Inbegrepen

Studeer jij nog? Als student krijg je 25% korting op alle pakketten.

Start2Tri Coaching

Ben je helemaal nieuw met de triathlon sport? Zie je het als een mooie uitdaging en wil je op een gestructureerde manier naar jouw eerste triathlon (sprint of Olympische  afstand) toewerken? Dan is onze Start2Tri Coaching de juiste keuze voor jou.

Meer hierover vind je op onze Start2Tri pagina. Klik hier!

Meld je aan voor updates

Wil je op de hoogte blijven van onze coaching & events?
Meld je nu aan en mis niks!

ALGEMENE VOORWAARDEN

REISVOORWAARDEN PAKKETREIS

PRIVACY

DISCLAIMER

Pin It on Pinterest