1 maand gratis coaching 

Onze filosofie

Iedere atleet is uniek. Dat uitgangspunt vormt de basis van al onze trainingsschema’s en coaching. Of je nu een beginnende atleet bent die zijn eerste triathlon wil finishen, een gevorderde atleet die meer structuur wil in zijn training of juist de prestatiegerichte atleet die voor een podiumplek wil gaan.

“Een trainingsschema moet in jouw leven passen en niet andersom.”

Daarom maken wij al onze trainingsschema’s op maat.

1 MAAND GRATIS COACHING

Ben jij nieuwsgierig hoe het is om met een trainingsschema op maat onder begeleiding van een IRONMAN Certified Coach te trainen of wil je erachter komen of dit überhaubt iets voor jou is? Tristart biedt jou nu de mogelijkheid om dit een maand lang kosteloos te ervaren zonder dat je ergens aan vast zit. Vertel ons jouw doel en wij maken wekelijks een trainingsschema op maat en delen deze met je in jouw TrainingsPeaks account.

Deze introductieaanbieding loopt tot 31 maart en er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Dus wees er snel bij en pak nu je kans. Reageer via onderstaande button!

Premium Coaching

€ 85,- Gratis
(per maand)

Trainingsschema
Iedere week

Intake
Telefonisch of videocall

Contact
Wekelijks

Workouts
Power, Hartslag of Tempo

Genoeg afwisseling

Samen met coach Frithjof ben ik aan de slag gegaan om me voor te bereiden voor de Zevenheuvelenloop; 15 kilometer met als tijdsdoel 1 uur 12 minuten.

8 weken lang heb ik wekelijks verschillende trainingen ingepland gekregen met o.a. intervallen, pyramid runs, tempo- en duurloopjes. De trainingen zitten goed in elkaar en er zit meer dan voldoende afwisseling in per week. Met name de laatste weken merkte ik echt goed dat m’n lijf sterker werd en m’n conditie sprongen voorwaarts maakte.

De Zevenheuvelenloop heb ik uiteindelijk met een dikke PR in 1 uur 8 minuten uitgelopen.

Ben Leeuwenburgh

Trainingsprogramma op maat gemaakt voor jou

Meerdere marathons had ik achter de rug, maar een triatlon gaf mij een nieuwe uitdaging.

Ik heb altijd genoten van de 3 disciplines, maar had iemand nodig om de trainingen goed te verdelen over die drie disciplines. Daar heb ik Frithjof en Tristart voor ingeschakeld.

Zij hebben een persoonlijke trainingsprogramma ontwikkeld, gericht op zowel mijn sterke als mijn zwakke punten. Wekelijkse trainingschema’s ondersteund met non-stop advies (zonder het te overdrijven).

Zelfs toen COVID mij onvermijdelijk raakte, weken van fitness wegvaagde, en ondanks blessures, kwam Frithjof terug met een plan om te compenseren en op te bouwen wat ik had verloren.

Dankzij deze zeer professionele en persoonlijke begeleiding heb ik mijn triatlondoel ruimschoots gehaald!

Of het nu, zoals ik, je eerste race is of je jezelf naar een hoger niveau wilt tillen, Tristart zal een programma ontwikkelen rond jouw persoonlijke trainingsbehoeften.

Kris Hall

Meld je aan voor updates

Wil je op de hoogte blijven van onze coaching & events?
Meld je nu aan en mis niks!

ALGEMENE VOORWAARDEN

REISVOORWAARDEN PAKKETREIS

PRIVACY

DISCLAIMER

Pin It on Pinterest