Tristart Training Experience

 

Train Eat Sleep Repeat

Hi triatleet!

Even volledige aandacht op jezelf: de kop leegmaken, een andere kijk, inzichten en gezichten dat werkt vaak verfrissend, vernieuwend, inspirerend en geven een boost voor het leggen van een goede basis vroeg in jouw triathlonseizoen. Onze 3-daagse Tristart Training Experience van maandag 1 t/m donderdag 4 maart 2021 is daarvoor de perfecte stek!

De trainingslocatie:

De unieke en relaxte locatie “Hoeve Hurpesch” in Mechelen die we hebben uitgekozen ligt in een oase van rust in het wielermekka van Zuid-Limburg. In deze omgeving wonen en trainen de wielerprofs. Je wordt op 1 maart om 19.00 uur verwacht en donderdag 4 maart sluiten we om 20.30 uur af. Deze editie is bedoeld voor de triatleet die minimaal een Olympische afstand heeft gedaan.

Tekst gaat door onder de foto’s

100% focus op 2021:

Ben jij al plannen voor 2021 aan het maken? Wij wel! In april en mei gaat er weer volop geracet worden in Europa. De IRONMAN 70.3 Marbella, Venice-Jesolo, Alcúdia-Mallorca, Aix-en-Provence en IRONMAN Lanzerote staan dan op de agenda. En in mei de TriHaarlemmermeer Sprint & OD van de TRI HARD Series.

Wellicht heb jij je voor één van deze of andere events ingeschreven en ben je inmiddels gestart met de voorbereidende trainingen of gaat jouw voorbereiding binnenkort beginnen. Uit ervaring weten we dat training en voorbereiding in de aanloop naar een race in combinatie met een baan, gezin en andere verplichtingen best intensief kan zijn. Dat je dan behoefte hebt om een aantal dagen in een andere omgeving te trainen. Deze mogelijkheid biedt Tristart!

Ons doel is jou de ultieme Tri Camp Training Experience te bieden en er samen voor te zorgen dat jij startklaar bent voor het nieuwe triathlonseizoen. Uiteraard onder begeleiding van gecertificeerde trainers. Natuurlijk staan deze 3 dagen in het teken van trainen, waarbij genieten van het leven rondom de trainingen minstens net zo belangrijk is. Wij verzorgen voor jou dagelijks vers bereide gezonde, uitgebalanceerde sportmaaltijden.

Tekst gaat door onder de foto’s

Het Team:

Samen met David van Oosten –DVO Coaching– & José Vicente –Massage & Training– hebben we een uitdagend en mooi programma ontwikkeld waar alle facetten van triathlon aangestipt worden.

David is zelf triatleet, IRONMAN Certified Coach en weet als geen ander hoe je je kunt voorbereiden op een triathlon (ongeacht welke afstand).

José voltooide zijn eerste full distance IRONMAN op zijn 23ste, heeft sindsdien nog 40 marathons en ultra’s gelopen en haalt zijn passie momenteel uit ultra trailruns van 55 tot 170 kilometer.

Frithjof en Annemieke zijn de initiatiefnemers van Tristart, gepassioneerd Age Group triatleten en kookliefhebbers. Zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie en bereiden daarnaast gezonde, smaakvolle sportmaaltijden voor jou. Voor ons staat eenieders gezondheid voorop en wij zullen dan ook de geldende RIVM richtlijnen volgen.

De grote lijnen:

Wat kun je verwachten van de Tristart Training Experience?

 • Zwemmen: Trainingen met een zwemvideo-analyse, zodat je aan jouw techniek kunt werken tijdens de zwemtraining en daarna.
 • Wielrennen: Jouw fitness wordt met een lactaattest in kaart gebracht. De ritten variëren in afstand van ca. 50 km tot 100 km in glooiend en of heuvelachtig landschap. We hanteren een no-drop-beleid, zodat er geen atleet achterblijft.
 • Hardlopen: Loop- en techniekoefeningen, tempo en interval runs. Deze sessies zijn zowel op de weg als offroad.
 • Kracht: De meeste dagen eindigen met een kracht- of coretraining. Deze sessies zijn bedoeld om het trainingseffect van de dag aan te vullen.
 • Mobiliteit en blessure preventie: Ook zal er aandacht zijn voor het verbeteren van de spier- en gewrichtsmobiliteit door stretching, massage en indien nodig blessurebehandeling door onze sporttherapeut.
 • Coaching: ruimte voor individuele trainingsvraagstukken.
 • Trainingsbelasting: atleten kunnen gedurende de drie dagen ongeveer 15 uur aan gecoachte activiteiten verwachten met een schema dat opbouwt in intensiteit. Natuurlijk wordt er genoeg rust ingebouwd voor herstel, waarbij rust wordt gecombineerd met juiste voeding om het herstel zo veel mogelijk te bevorderen.
 • Voedingruimte voor individuele voedingsvragen.

De inhoud & kosten:

Wat bieden wij jou tijdens deze exclusieve Tristart Training Experience?

 • Een unieke trainingslocatie
 • Drie dagen trainen onder professionele gecertificeerde begeleiding
 • Toegang tot het zwembad
 • Drie overnachtingen in een luxe 1-persoonskamer of gedeelde 2-persoonskamer met eigen badkamer, toilet & bed- en badlinnen
 • Vers bereide uitgebalanceerde sportmaaltijden (3x ontbijt, 3x lunch en 4x diner) & drinken
 • Begeleide fietssessies gericht op vaardigheden, techniek en uithoudingsvermogen
 • Gecoachte loopsessies gericht op techniek, het ontwikkelen van snelheid en uithoudingsvermogen
 • Er is een kracht- en conditietrainer aanwezig die sessies verzorgt om sterke triatleten te ontwikkelen
 • Finse sauna en hottub om lekker te ontspannen na een dag hard trainen

Ben jij ook enthousiast geworden over ons concept en ben jij graag aanwezig bij een volgende editie, meld je aan voor updates onder aan deze pagina. We laten je dan weten wanneer de eerst volgende editie gaat plaatsvinden.


Heb je vragen? Bekijk dan onze
FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen. Neem gerust contact op. Wij beantwoorden jouw vragen uiteraard met alle plezier.

Hartelijke groeten,
Team Tristart – Annemieke en Frithjof

Meld je aan voor updates

Wil je op de hoogte blijven van onze coaching & events?
Meld je nu aan en mis niks!

ALGEMENE VOORWAARDEN

REISVOORWAARDEN PAKKETREIS

PRIVACY

DISCLAIMER

Pin It on Pinterest